Apple keynote, event setembre 2019

Steve Jobs Theater, al Apple Park, a Copertino (Califòrnia)

L'Apple Keynote es va celebrar el 10 de setembre a l'Steve Jobs Theater, al Apple Park, a Copertino (Califòrnia) on està l'empresa desde l'any 2017, hi treballen unes 2000 persones. 

És una planta circular en forma de donut, un enorme edifici de quatre plantes i 260.000 metres quadrats, el 80 per cent dels terrenys són zones verdes amb un gran estanc artificial al centre.

El projecte fou ideat per Jobs i l'arquitecte britànic Norman Foster, anunciat l'any 2006, va sofrir retrassos i sobrecost que arribar als 5.000 milions de dòlars i és un dels edificis més energèticament sostenibles del món.



Anne presentar Apple Arcade

El director general Tim Cook, CEO de Apple va ser com sempre el que va fer la introducció, de seguida va donar pas a Anne que va se l'encarregada de presentar Apple Arcade, el nou servei de jocs disponible per subscripció per mòbils, ordinadors i TV a l'Apple Store amb més de cent jocs disponibles per iPhone, iPad, Mac i Apple TV.

Apple Arcade estarà disponible el 19 de setembre i arribarà a més de centi cinquanta països i comptara amb més de cent nous jocs. Tendrà, un accés ilimitat amb un cost mensual de 4.99 dòlars per mes. amb el seu llançament tendrà "Free trial", un mes de subscripció gratuïta.



Benjamin Kinney, Brand Manager de KONAMI

Després va donar pas a diferents partners, començant per Benjamin Kinney, Brand Manager de KONAMI, amb el joc "Frogger in Toy Town". Amb aquest enllaç podem feure un trailer del joc.




Peter Fabiano, productor de CAPCOM

Seguidament en Peter Fabiano, productor de CAPCOM que va presentar Shinsekai, un joc que ens submergeix a un misteriós món submari. Veure trailer del joc.



Kelsey Hansen, productora de ANNAPURNA Interactive

A continuació Kelsey Hansen, productora de ANNAPURNA Interactive que presentar Sayonara Wild Hearts, un joc ple de ritme i de colors. Veure trailer del joc.



SEE — Official Trailer | Apple TV+

Després tornar apareixer en Tim Cook per parlar de Apple TV+. No va faltar un trailer de SEE, on un virus ha malmès la humanitat, on els que van sobreviure van quedar cecs. A aquesta pel·lícula Jason Momoa és el pare dels bessons nascuts segles després amb la mítica capacitat de veure, i que ha de protegir la seva tribu contra una reina amenaçada. Podeu veure el trailer a aquest enllaç.

Apple TV+ és un servei de streaming que inclou sèries premiades, drames, documentals, entreteniment per a nens, comèdies i molt més, amb noves series i pel·lícules originals afegides cada mes.

Apple TV+ a més dels dispositius de Apple, també es pot veure a plataformes de streaming, televisors intel·ligents i televisors compatibles amb AirPlay amb l'aplicació Apple TV, o en línia a tv.apple.com.

Tot això depèn de l’oferta que trieu. Si compres un dispositiu Apple, Apple TV+ s’inclou gratuïtament durant un any. La subscripció és mensual, 4,99 dòlars mensuals després d’una prova gratuïta de set dies. El pla d’estudiants (Apple Music Student Plan) inclou una subscripció gratuïta a Apple TV+, però és una oferta per temps limitat que pot acabar en qualsevol moment, en no renovar el pla, o perdre la qualificació d'estudiant. 

Es pot compartir la subscripció amb un màxim de cinc membres de la família. Els programes o episodis tan poden ser amb tots els episodis disponibles alhora, com anar-se publicant cada divendres.

Es poden baixar els originals Apple preferits als dispositius Apple i mirar-los en qualsevol lloc i en qualsevol moment sense connexió Wi-Fi.






Comentaris